Kdo smo

Malo nas je, a skupna nam je ljubezen in spoštovanje do znanja, ki smo ga dobili od najboljšega učitelja, kar si ga lahko zamislite. Odprl nam je oči in srce, pokazal nam je kaj je ponižnost in kaj je pravo prijateljstvo. Besede so pregrobe, da bi ga lahko opisal, fenomen in legenda. Član Hermetičnega Reda Zlata Zora in Belega Bratstva. Najlepše, kar se človeku lahko zgodi v življenju, je biti njegov prijatelj.

Belo Bratstvo uporablja za šolanje kabalo z Jezusom Kristusom kot največjim med vsemi Božjimi otroci. Izvorna Jezusova šola je bila predana bratu Jakobu Pravičnemu in njegovi učenci so učili pravi Jezusov nauk. Ni prišel, da spremeni postavo, ampak da jo dopolni. Krvna daritev je napačna, skrivnost je v valovanju. Prava molitev je usmeriti pozitivna čustva za dobro bližnjega, se poglobiti vanj in če smo iskreni, pride do pojava resonance in prošnja je uspešno poslana. Pogoj za vse to pa je iskren notranji mir ali po domače prazna glava in uporaba pravilnih simbolov. Ni učil, da bi bili ovce, ampak bratje in sestre, ki razmišljajo in spoštujejo…

Vsi skupaj smo na tem potovanju, in resnično si želim, da bi se nas čim več vrnilo nazaj domov, samo slediti je treba svetlobi. Resnica je enostavna, lažna pamet vse zakomplicira.

Ker smo pozvali znanstvenike k razgovoru, je prav, da se eden od nas predstavi.

Ime mi je Mihelič Janko ml., rojen 1972 v Jugoslaviji, končal sem srednjo elektrotehniško šolo v Ljubljani – Vegova 4, najljubši predmet slovenščina. Po končanem šolanju in nekaj letih iskanja samega sebe sem bil povabljen v šolo vseh šol. In to kar vem, bi rad delil z Vami.

Dobrota ni sirota, je najboljša naložba v življenju.