Odprto pismo društvu Mensa Slovenija

Vse avtoritete v Sloveniji se izogibajo pogovoru o znanstvenih dilemah. Zato smo se obrnili na 2% “najbolj pametnih ljudi” in s tem seznanili tudi novinarski društvi.

Ali lahko nekdo, ki napačno razume delovanje narave odloča o mojem življenju? Primer: Ali lahko sodnik, ki je nezadostno izobražen o etiki in morali pošteno presodi?

Ne spoštujemo avtoritet, ki še tega ne vedo kako nastane voda.

Kaj pa mislite vi?

 

PRILOGA (poslano pismo):

ODPRTO PISMO

Spoštovani člani mednarodne organizacije Mensa,

člani društva prijatelji Nikole Tesle bi vam radi zastavili tri (3) enostavna vprašanja s področja osnov razumevanja delovanja narave:

1.Od kje in kako je nastala voda na Zemlji? 

2.Zakaj v trenutnem modelu zgradbe Zemlje ne upoštevate nevtrinskega sevanja? Skoraj 70 milijard nevtrinov na cm2 v sekundi prehaja skozi naš planet.

3.Zakaj ne upoštevate znanstvenega dokaza o obstoju magnetnih monopolov v realnosti iz leta 2009? Osnovni zakon elektrodinamike ali “Maxwellove enačbe” so danes teoretično in praktično dokazano nepravilne. Temelj moderne znanosti je napačna enačba, na katerem temelji vse Einsteinovo delo in trenutna znanstvena paradigma.

“Če hočemo biti resnični iskalci resnice, moramo vsaj enkrat v življenju dvomiti kolikor je le mogoče, vse stvari.” –  Rene Descartes

Druži nas spodbujanje človeške inteligence za dobrobit človeštva. Samo znanost (brez paradoksov in kompleksov) lahko odpravi tegobe našega planeta. 

S spoštovanjem in vse dobro,

Mihelič Janko, svetovalec

DPNT – Društvo prijatelji Nikole Tesle

 

P.S.

S pismom smo seznanili tudi obe novinarski organizaciji, saj govorimo o stvareh, ki vplivajo na življenje čisto vsakega posameznika.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja